Kujdesi ndaj klientit


Përshkrim

Kujdesi ndaj klientit (BPO)

eshte termi qe percakton proceset e kontrollit te nje kompanie e cila, per keto funksione, mbeshtetet tek nje partner shume i kualifikuar per te liruar burimet e brendshme dhe per t’i drejtuar ato drejt aktiviteteve qe jane me te orientuara drejt biznesit kryesor te kompanise. Ne u ofrojme bizneseve mundesine per te ulur kostot, per te rritur produktivitetin dhe per te pasur akses ne nje fuqi punetore te kualifikuar. Eshte nje qasje strategjike biznesi qe synon permiresimin e modelit te biznesit te nje kompanie.

Sherbimi BPO

 • Back office
 • Rikuperimi i te adhurave
 • Menaxhimi i raportit te shpenzimeve
 • Menaxhimi i porosive
 • Kujdesi i perkushtuar ndaj klientit
 • Sherbimet hyrese

 

Modelet outsourcing

 • Rritja e stafit: ne ju ofrojme profesioniste per te menaxhuar drejtperdrejt. Ju mund te merrni numrin e sakte te eksperteve qe ju nevojiten.
 • Ekipi i perkushtuar: ne ofrojme nje ekip te perkushtuar per te punuar ne nje projekt te jashtem ose nje pjese te projektit.
 • Transferimi i plote i procesit: Ne mund te marrim persiper te gjithe procesin e zhvillimit, me pergjegjesi te plote per organizimin dhe menaxhimin e ekipit, cilesine e rezultateve te zhvillimit dhe rreziqet perkatese.


Përfitimet

Kujdesi per Klientin (BPO) ju lejon te zgjidhni cilat aktivitete te mbani brenda kompanise dhe cilat te transferoni jashte. Perfitimet kryesore te BPO jane kursimet e parave dhe koha e optimizuar qe do te kerkohet per t’u fokusuar ne biznesin kryesor. Disa perfitime te tjera perfshijne

 • Raportim i shpejte dhe i sakte.
 • Kursime ne burimet qe lidhen me personelin dhe trajnimin.
 • Permiresohet shpejtesia dhe efikasiteti i proceseve te jashtme te biznesit.
 • Organizatat qe perdorin BPO kane akses ne teknologjine me te fundit.
 • Liri dhe fleksibilitet ne zgjedhjen e sherbimeve me te pershtatshme per aktivitetet e kompanise.

BPO eshte nje nga ato mjete te krijuara per te siguruar qe çdo realitet qe kerkon nje permiresim te disa prej misioneve dhe funksioneve te tij kryesore, mund te optimizoje burimet e tij, por mbi te gjitha, ne u ofrojme klienteve tane pikerisht ate qe ata presin, duke u kujdesur qe disa pjese te kompaniase te kurohen dhe permiresohen nga specialiste te sektorit.

Apliko tani

Kontakto