Helpdesk IT


Përshkrim

Ne nje bote gjithnje e me kerkuese e me pritshmeri gjithnje e me te larta,

eshte thelbesore t’u ofrohen klienteve pergjigje te shpejta dhe ne kohe dhe te menaxhohen çeshtjet kritike ne nje menyre te thjeshte dhe efikase.

Çfare do te thote Helpdesk?

Help desk mundeson mbeshtetje te vazhdueshme per kerkesen per informacion dhe mbledhjen e  komenteve per produktet dhe sherbimet, duke u bere sot nje sherbim thelbesor ”must”  per çdo kompani qe deshiron te ofroje mbeshtetjen e duhur dhe te mbaje klientet e saj. Per kete arsye, Basecom u ofron bizneseve nje game te gjere sherbimesh ndihmese te jashtme, duke siguruar besueshmeri dhe profesionalizem maksimal fale perdorimit te operatoreve te kualifikuar.

Qellimi yne eshte te jemi jo vetem nje furnizues per kompanine, por nje partner i vertete ne ofrimin e asistences para dhe pas shitjes. Sherbimet tona te ndihmes jane zhvilluar ne baze te nevojave specifike te çdo klienti. Fale trajnimit
te vazhdueshem te operatoreve tane, ne garantojme nje sherbim kompetent, te shpejte dhe efektiv.

Ne u ofrojme klienteve asistence te nivelit te pare dhe te dyte.

Me zgjidhjen e nivelit te pare, klienti mund t’ia ekspozoje shpejt problemin e tij nje operatori: nese operatori ka informacion te mjaftueshem, ai mund te pergjigjet, te dergoje email dhe material informues, duke mbyllur raportin, ne te kundert, ai do te transferohet drejtperdrejt ne zyren kompetente.

Me zgjidhjen e nivelit te dyte, operatoret do te hetojne problemin dhe nese eshte e mundur, do ta zgjidhin ate online.


Përfitimet

Cilat jane avantazhet e Help Desk-it te dhene nga
jashte?

Help desk ju lejon te fitoni avantazhe te rendesishme konkurruese per çdo lloj kompanie. Transferimi i sherbimit ju lejon te riinvestoni burime ne fusha te tjera te biznesit, te lehtesoni sasine e punes dhe te shperndani stafin ne aktivitete qe jane te dobishme ose me produktive per vete kompanine. Plus, rrit ndjeshem besnikerine e klientit. Nepermjet Help Desk me staf kompetent dhe te specializuar, krijohet nje
lidhje e thelle besimi midis kompanive dhe perdoruesve, e cila rrit besueshmerine duke zgjidhur çdo problem qe lidhet me nje produkt apo sherbim. Natyrisht, punonjesi i Help Desk
trajnohet nga kompania per te gjitha problemet e nivelit te pare dhe te dyte.

  • Trajnim per softuer specifik.
  • Mbeshtetje per kompanite me shume filiale.
  • Konfigurimi i aplikacionit sipas politikave te dakorduara te kompanise.
  • Menaxhim ne çdo nivel, nga marrja e pergjegjesise per çeshtjen deri te zgjidhja e rastit nga distanca.
  • Ne kujdesemi per kontaktin drejtperdrejt me perdoruesit, duke zgjidhur problemet dhe duke e mbajtur ate ne funksion.

Apliko tani

Kontakto